SNACKBAR 'T HOEKJE ALMERE

SNACKBAR 'T HOEKJE ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar 't Hoekje Almere. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 16:38 Eten was op tijd alleen moste ik nog een patatje het eten wat koud en heb een uur op 1 patatje moeten wachten en die was ook weer koud. En als je er over opbeld zeg die dame ja ik kan er niks aan doen wat een naar bedrijf
30 apr 2022 om 0:21 Ruim 1 1/2 uur op bestelling van zakje patat, 2 kaassouflees en een vega frikandel gewacht. Locatie is ong 3 minuten van ons vandaan. Lege kaassoufle en slechte kreukelpatat gekregen, wij gaan hier nooit meer bestellen.
27 apr 2022 om 19:25 Eten was lauw, slap en vies. Patatje met satesaus lag door het hele tasje heen, kaassoufflé was net maandverband en de kipcorn had iemand op gezeten. Bezorging was erg lang. Bestel hier nooit meer
25 apr 2022 om 19:41 30 minuten bezorgtijd en goede kwaliteit prijs verhouding.
8 apr 2022 om 15:17 Ik had bestel voor 20 euro daarna gaat me telefoon dat ze niet open gaan ik heb toen ergens anders me eten besteld en me geld niet terug gekregen vuile smerige oplichters zijn het 0643219151 RENE
2 apr 2022 om 19:51 Eten kwam na 2 uur. Was koud oud droog. Ik bestel al meer dan 10 jaar via thuisbezorgd. nog nooit een review achter gelaten..
27 mrt 2022 om 19:57 je doet een bestelling om 1615... met als bezorgtijd 1745 specifiek. Het werd bijna 1 uur later. Je belt om 1800 waar het blijft bezorger net weg. Is toen nog 30 min onderweg geweest.. niet te vertrouwen. eten was redleijk.
27 mrt 2022 om 17:54 Weinig mayonaise op de frikandel (zo goed als niets), weinig mayonaise op de patat (klein bodempje in t bakje), extra grote bakje mayo vergeten. Zou hier niet nog een keer bestellen.
6 mrt 2022 om 21:24 Na foute levering netje opgelost, heerlijk gegeten.
1 mrt 2022 om 6:26 Bezorgtijd bijna 2 uur! Patat was koud, satehsaus niet mee geleverd, saus bij frikandel sateh moet je zoeken net als de frikandel speciaal waar alleen curry (als het curry was ) met twee uitjes op zaten . Niet voor herhaling vatbaar.
20 feb 2022 om 19:00 Na lang wachten heb ik afgebeld. Hun reactie was; bestelling nog niet geleverd? Hij had er allang moeten zijn! Een paar minuten later kwam het eten; koude patat, burgers en frikandel. Ik heb het weggegooid. Ik wacht op restitutie.
17 feb 2022 om 23:09 Bezorging was snel en eten was lekker.